1. JORNADA TÈCNICA Millora de la comunicació i les intervencions psicoterapèutiques amb cavalls

  juny 12, 2018

  El passat dijous 7 de juny de 2018 es va celebrar a l’hípica Can Taió una jornada tècnica adreçada a especialistes en teràpies assistidesamb cavalls i a persones interessades en aquestes intervencions,amb l’objectiu de millorar la comunicació amb els cavalls de teràpia ialhora facilitar eines i estratègies de treball en les intervencionspsicoterapèutiques.

  La primera part de la jornada es va dedicar a la comunicació amb els cavalls per permetre ampliar la visió per tal de millorar la nostraconnexió amb ells i entendre i interpretar les seves reaccions.

  La segona part de la jornada es va dirigir a ampliar les tècniques o intervencions específiques amb infants i adolescents i en el seu treball en grup.


 2. EXAMENS DE GALOPS

  novembre 7, 2017

  L’Hípica Can Taió informa que els examens de galpos per aquest curs
  2017/2018 es realitzaran durant el tercer trimestres i únics.


 3. TERÀPIA ASSISTIDA AMB CAVALLS

  novembre 7, 2017

  L’Hípica Can Taió ofereix cursos de teràpia assistida amb cavalls.
  Aquesta activitat ofereix, mitjançant l’equitació, una millora del benestar de les persones en tots els àmbits. Les sessions es dissenyaran, adequaran i s’enfocaran de forma individualitzada, ja que cadascú de nosaltres som éssers individuals i únics.


 4. CELEBRA EL TEU ANIVERSARI ENTRE CAVALLS

  novembre 6, 2017

  Celebra un aniversari diferent a L’Hípica Can Taió. Ens divertirem muntant a cavall o poni tot descobrint les nostres habilitats com a genets i amazones pels voltans del Castell de Can Taió i quan tornem, tindrem cura dels nostres cavalls o ponis respatllant-los i pentinant-los per deixar-los ben macos.

  Més informació


 5. TALLER D’HÍPICA AULA OBERTA 2015-16

  maig 24, 2016

  Vídeo del “Taller d’Hípica i Mosso de Quadra” que els alumnes d’Aula Oberta dels Instituts Estela Ibèrica i Rovira Forns de Santa Perpètua de Mogoda han fet a les instal·lacios de GSIS Hípica Can Taió durant el curs 2015-16


 6. CASAL D’ESTIU 2016

  març 29, 2016

  Des de l’Hípica de Can Taió ja tenim preparades totes les activitats per al casal d’estiu 2016.
  El casal està dirigit a nens i nenes d’entre 7 i 16 anys i en desenvoluparà en dues tandes, del 27 de juny al 29 de juliol i del 5 al 9 de setembre.
  Per a la realització de les inscripcions o per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres de les següents maneres:

  • Per telèfon:
  93 574 35 90 – 676 387 862

  • Per correu electrònic:
  hipicacantaio.info@gsiscat.org

  • O bé acostant-vos a les nostres instal·lacions situades al Castell de Can Taió de Santa Perpètua de Mogoda.


 7. VISITA ESCOLA DE POLINYÀ

  març 10, 2016

  Un grup de 25 nens i nenes de 1r de Primària de l’escola Polinyà de Polinyà van fer una visita a les instal·lacions de l’hípica.

  Els petits alumnes van poder veure d’aprop els cavalls i els ponis i conèixer de primera mà les tasques que cada dia realitzen els alumnes del PFI de Mosso de Quadra.

  Com a mostra d’agraïment vam rebre una carta que us detallem a continuació:

  Benvolguts,

  Us agraïm el tracte rebut durant l’estada a l’Hípica el passat 10 de març. Us volem fer saber que els nens i nenes de l’escola tenen un bonic record de les vivències viscudes. Encara en parlen a les estones de conversa.

  Ens agrada trobar espais on la gent i els animals demostren un gran amor en tot allò que fan. És en el tracte amb els animals que els infants senten un gran respecte vers la relació que hi estableixen. És d’agrair veure com els nens i les nenes manifesten expressions de sorpresa, de plaer, benestar i gratitud.

  És com si allò que descobreixen en la relació amb els cavalls ho mostressin a través de les abraçades sinceres, carícies, donant-los menjar, observant-los amb deteniment… amb aquells ulls de vidre que desprenen vida.

  Gràcies
  Una forta abraçada
  Joan

  A l’enllaç següent hi trobareu l’apartat del bloc que l’escola ha fet de la sortida a l’Hípica de Can Taió:
  <Escola Polinyà – Comunitat dels mitjans – L’equilibri entre el donar i el rebre>


 8. PARTICIPACIÓ EN LA FESTA DELS TRES TOMBS DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

  febrer 7, 2016

  L’Hípica Can Taió ha participat als Tres Tombs de l’any del centenari de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat de Santa Perpètua de Mogoda.
  La d’aquest any ha estat la més participada de la història de l’entitat amb carros de pagès molt grans i espectaculars, molts carruatges de tota mena i molts cavalls


 9. CONVOCATORIA EXAMENS DE GALOPS MAIG 2015

  maig 4, 2015

  DIA: 15 de Maig del 2015
  HORARI: a partir de les 17 h. Segons nivell

  CONVOCATORIA GALOPS 15-5-15


 10. TV3 GRAVA A L’HIPICA CAN TAIÓ

  març 30, 2015

  El proper diumenge 12 d’abril, TV3 estrena “El Mur”, un programa en el qual, la nostra hípica ha estat seleccionada per realitzar les sessions de superació personal, d’un dels seus participants. L’entorn i els nostres cavalls especialment preparats per la nostra experta Esther Españó, ens ha donat l’oportunitat de ser escollits per treballar colze a colze amb el Xesco Espar i la Paula, per tal de preparar la prova de la marató de Barcelona.

  Ha estat un plaer!